Primus Auto

Termeni si conditii

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESARA CITIREA SI ACCEPTAREA IN TOTALITATE A ACESTOR TERMENI SI CONDITII.
VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE ACCEPTAREA INTEGRALA A ACESTOR TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI www.volvocars.ro.

 

Copyright

Conţinutul acestui site este acoperit de legislaţia privind drepturile de autor. © 1998-2013 Volvo Car Corporation (sau sucursalele sale în cazurile indicate şi/sau companiile autorizate de Volvo), SE-405 31 Göteborg, Suedia. Toate drepturile rezervate.

Informaţiile disponibile pe acest site, incluzând, fără a se limita la, informaţiile de tip text, imagine sau audio, nu pot fi reproduse, transferate, distribuite sau stocate fără permisiunea scrisă a Volvo Cars, excepţie făcând utilizarea strict privată a acestora şi cazurile în care sunt oferite alte indicaţii. Modificările conţinutului acestui site sunt strict interzise.

Anumite secţiuni ale site-ului conţin imagini supuse politicilor privind drepturile de autor ale furnizorilor acestora.

Mărci înregistrate

Cu condiţia să nu fie altfel indicat pe acest sit web, mărcile, logo-urile corporaţiei şi emblemele afişate sunt supuse drepturilor mărcilor comerciale ale Volvo Trademark Holding AB şi/sau Volvo Cars.

 

Aviz de raspundere limitata

Aviz legal

Anumite informaţii disponibile pe acest site pot fi incorecte datorită schimbărilor survenite în natura produselor noastre după lansarea site-ului. Anumite echipamente descrise sau prezentate aici pot fi indisponibile pe anumite pieţe, sau pot fi disponibile contra unor costuri suplimentare. Înainte de a comanda, contactează un dealer Volvo pentru a obţine informaţii actualizate. Producătorul îşi rezervă dreptul de a efectua, în orice moment şi fără aviz prealabil, modificări ale preţurilor, culorilor, materialelor, specificaţiilor şi modelelor.

Nu sunt oferite garanţii sau reprezentări

Informaţiile de pe acest site sunt furnizate sub formă neprelucrată. Compania Volvo Cars nu este responsabilă în nici un caz pentru pierderile directe, indirecte, speciale sau de orice altă natură, determinate de utilizarea acestui site sau a altor site-uri ale căror adrese sunt indicate pe acest site, pierderi ce includ, fără a se limita la, orice profituri nerealizate, întreruperi ale activităţii, pierderi de programe sau alte informaţii aflate pe sistemul informatic al utilizatorului sau pe alte sisteme, chiar dacă suntem notificaţi în mod expres în privinţa posibilităţii apariţiei acestor pierderi.

Volvo Cars nu oferă garanţii sau reprezentări în privinţa site-urilor accesate prin intermediul acestui site. Adresele acestor site-uri sunt oferite doar pentru a facilita navigarea, fără a implica responsabilitatea Volvo Cars privind conţinutul sau utilizarea site-urilor respective. Este de competenţa utilizatorului să se asigure că materialele şi opţiunile selectate nu conţin elemente distructive precum viruşi, viermi, troieni etc.

Informaţiile disponibile pe acest site pot conţine inexactităţi de natură tehnică sau erori de tipărire. Informaţiile disponibile pe acest site pot fi modificate în orice moment, fără a implica obligaţii din partea noastră şi fără aviz prealabil.

Informaţiile publicate pe acest site pot conţine referinţe sau trimiteri către produse sau servicii Volvo Cars care nu sunt disponibile în România.
Exactitatea acestui tip de informaţii nu poate fi garantată, în special deoarece aceste informaţii pot fi modificate sau supuse unor cerinţe specifice, sau se pot referi la produse indisponibile. Aceste referinţe nu presupun o intenţie din partea Volvo Cars de a lansa produsele/serviciile respective în România. Contactează un dealer local pentru a obţine informaţii detaliate privind produsele şi serviciile la care ai acces.

Comentarii, întrebări sau sugestii

Vă rugăm să observaţi că orice informaţie, sugestiile nesolicitate, ideile sau alte materiale pus la dispoziţie vor fi considerate ca nefiind confidenţiale şi neaflate în proprietate. Prin trimiterea oricăror informaţii sau materiale, acordaţi Volvo Cars autorizaţia nerestricţionată, irevocabilă de a utiliza, reproduce, afişa, interpreta, modifica, transmite şi distribui acele materiale sau informaţii, iar dumneavoastră sunteţi de asemenea de acord ca Volvo Cars să folosească orice idee, concept, know-how sau tehnici pe care ni le trimiteţi în orice scop.

Software specializat disponibil pe site

Drepturile de autor pentru software-ul disponibil pentru descărcare pe acest site (denumit în continuare „Software-ul”) aparţin companiei Volvo Cars şi/sau furnizorilor acesteia.

Folosirea software-ului este reglementată de termenii contractului de utilizare, dacă acesta există, care însoţeşte software-ul sau este inclus în acesta (denumit în continuare „Contract de utilizare”). Cu excepţia cazurilor în care Contractul de utilizare include alte specificaţii, software-ul este disponibil pentru descărcare numai pentru utilizatorii finali. Orice reproducere sau redistribuţie a software-ului neprevăzută de Contractul de utilizare poate avea ca rezultat penalităţi de natură civilă şi penală.

Fără a limita cele de mai sus, copierea sau reproducerea software-ului pe orice alt server sau în orice altă locaţie, în scopul reproducerii sau redistribuţiei ulterioare, sunt strict interzise.

Eventualele garanţii privind software-ul vor fi stipulate numai în cadrul contractului de utilizare. Exceptând eventualele garanţii oferite de contractul de utilizare, Volvo Cars declină orice garanţii privind software-ul, incluzând orice garanţii şi condiţii de comercialitate pentru un anumit scop, titlu şi compatibilitate.

 

Clauza de confidentialitate

Directiva privind confidenţialitatea informaţiilor personale transmise pe Internet – Volvo Car Corporation

Aici, la Volvo Car Corporation (Volvo), respectăm şi protejăm intimitatea vizitatorilor site-urilor noastre web. Informaţiile colectate vor fi folosite în primul rând pentru a îţi oferi ceea ce cauţi şi în al doilea rând pentru a îmbunătăţi calitatea produselor şi serviciilor noastre. Realizăm aceste lucruri utilizând informaţiile în mod corespunzător.

Informaţiile colectate nu vor fi transmise unei terţe părţi, incluzând orice persoană fizică sau juridică în afara Volvo Car Corporation, a dealerilor noştri şi a celorlalţi parteneri care oferă servicii legate de marca Volvo. Informaţiile vor fi procesate în conformitate cu legislaţia în vigoare, cu respectarea intimităţii celor implicaţi şi pot fi stocate şi procesate iniţial în interiorul sau în afara Uniunii Europene, în orice ţară a lumii.

Ai dreptul de a şti ce informaţii sunt colectate în ceea ce te priveşte şi de a corecta orice situaţie necorespunzătoare; ai, de asemenea, dreptul de a ne cere să nu utilizăm aceste informaţii. Vom face tot posibilul pentru a îţi respecta dorinţele. Reţine că legislaţia în vigoare în anumite domenii precum cel financiar sau al siguranţei informaţiilor ne-ar putea împiedica să îţi oferim anumite informaţii.

Dacă ai întrebări al căror răspuns nu poate fi găsit în secţiunea FAQ, ni le poţi trimite la adresa persdata@volvocars.com

Ce beneficii imi aduce colectarea datelor personale de catre VOLVO

Colectarea acestor informaţii ne permite:

1. Să facilităm utilizarea acestui site - nu va trebui să introduci informaţiile decât o dată.
2. Să îţi oferim informaţii mai rapid.
3. Să introducem în acest site informaţiile care te interesează.
4. Să te ajutăm să găseşti mai rapid informaţiile şi serviciile Volvo care te interesează.
5. Să îmbunătăţim acest site folosind informaţiile respective.
6. Să monitorizăm tendinţele care apar în utilizarea acestui site.
7.Să te informăm la timp în privinţa noilor produse, a ofertelor speciale, a informaţiilor actualizate sau a altor noi servicii pe care Volvo le consideră a fi relevante pentru tine. Cu permisiunea ta, putem autoriza alte companii să te contacteze direct.

Ce informatii pot fi colectate de site-urile VOLVO?

Aici, la Volvo, încercăm să îţi oferim cât mai mult control asupra informaţiilor care te privesc. În general, poţi vizita site-urile Volvo fără a trebui să oferi date personale. Există, totuşi, momente în care putem avea nevoie de acest tip de informaţii, cum ar fi numele şi adresa ta. Aceste informaţii nu vor fi niciodată colectate fără ştirea ta.

Colectăm numai informaţiile care pot fi asociate în mod direct cu tine după încheierea procesului de înregistrare pe Internet.

Înainte de înregistrare, vom colecta informaţii privind modul în care tu ai utilizat site-ul Volvo. Aceste informaţii nu sunt asociate identităţii tale. Aceasta este o procedură standard pentru orice site web. Informaţiile colectate nu sunt legate de identitatea ta, însă se pot dovedi utile în activităţile de marketing sau în îmbunătăţirea serviciilor noastre.

Dacă tu alegi să oferi companiei Volvo date personale prin intermediul Internetului, date de care am putea avea nevoie, de exemplu, pentru a coresponda cu tine, a procesa o comandă sau a îţi oferi ocazia de a te abona la unul din serviciile noastre, ne vom asigura că tu cunoşti modul în care noi urmează să utilizăm aceste informaţii. În cazul în care ne comunici că nu doreşti ca noi să te contactăm pe baza acestor informaţii, îţi vom respecta dorinţa.

Cum va colecta si pastra Volvo aceste informatii?

Site-ul poate colecta informaţii despre tine în mai multe moduri; fie solicitând informaţiile în mod direct (de exemplu, prin intermediul unui formular de înregistrare), fie înregistrând automat informaţii privind vizita ta pe site. De exemplu, putem colecta informaţii privind paginile site-ului pe care le-ai vizitat, sau opţiunile tale în cursul vizitei.

Informaţiile sunt stocate într-un mediu cu grad înalt de siguranţă, protejat cu ajutorul unei combinaţii de mijloace fizice şi tehnice. Aceste informaţii nu sunt făcute publice.

Pentru cat timp va pastra Volvo aceste informatii?

Vom stoca aceste informaţii într-un mediu protejat şi sigur atâta vreme cât vom considera că acestea ne permit să înţelegem mai bine modurile în care te putem satisface şi îţi putem respecta dorinţele. În plus, legislaţia ne poate obliga să stocăm aceste informaţii pe o anumită perioadă de timp.

Pentru a afla mai multe despre modul în care poţi corecta sau actualiza informaţiile care te privesc, poţi consulta în această secţiune răspunsul la întrebarea care te interesează.

Unde vor fi pastrate informatiile personale?

Compania Volvo este activă în numeroase ţări. Pentru a îţi putea oferi servicii la acelaşi nivel oriunde te-ai afla site-urile noastre sunt administrate din numeroase locaţii din întreaga lume.

De ce Volvo colecteaza aceste informatii?

Avem nevoie de aceste informaţii pentru a îmbunătăţi serviciile pe care ţi le oferim; dorim să ne putem adapta mai uşor produsele şi serviciile la nevoile tale.

La cine se refera aceasta clauza?

Această clauză se referă la site-urile destinate utilizării de către vizitatorii individuali; ea nu se aplică în cazul vizitatorilor reprezentând persoane juridice.

Confidentialitate asupra datelor personale ale copiilor

Protejarea datelor personale ale copiilor este un aspect important. De aceea, nu colectăm şi nu stocăm, pe site-urile noastre, informaţii referitoare la cei despre care ştim că nu au depăşit vârsta de 13 ani, fără a obţine în prealabil consimţământul părinţilor şi nu vom condiţiona participarea unui copil la diverse activităţi de oferirea unei cantităţi de informaţii mai mari decât este necesar în vederea participării la activitatea respectivă. La cerere, părinţii pot revedea informaţiile oferite de copii lor şi pot cere ştergerea acestora din baza noastră de date.

Ce sunt Cookie-urile?

Tehnologia cunoscută sub numele de „cookies” poate fi utilizată pentru a îţi oferi, pe internet, informaţii adaptate nevoilor tale. Un „cookie” este o informaţie, un fişier care nu conţine decât un fragment de text, pe care un site web îl poate trimite browserului tău şi care apoi poate fi stocat pe computerul tău. Anumite pagini Volvo utilizează aceste cookies pentru a îţi oferi exact ceea ce doreşti data viitoare când te vei întoarce pe site-ul nostru. De exemplu, un cookie îţi poate permite să nu introduci din nou date pe care ni le-ai oferit deja.

Îţi poţi seta browserul în aşa fel încât să fii anunţat în momentul în care primeşti un cookie, ceea ce îţi permite să decizi dacă doreşti să îl accepţi sau nu.

Ce reprezinta Profilul Clientului?

Pentru fiecare client înregistrat este creat un profil personal unic. Fiecărui profil îi este repartizat un număr unic de identificare, cu ajutorul căruia ne putem asigura că tu eşti singura persoană care are acces la profilul tău.

În momentul în care te înregistrezi, profilul tău este creat, apoi acesta primeşte numărul de identificare, care îţi poate fi trimis sub forma unui cookie. Acest cod este unic. Cu ajutorul acestuia, poţi accesa fără probleme şi fără întârzieri multe dintre site-urile Volvo. Astfel, poţi vizita site-urile noastre fără a completa diversele formulare de înregistrare cu informaţii pe care ni le-ai comunicat deja. Chiar dacă foloseşti computere diferite, nu va trebui să treci din nou prin procesul de înregistrare – te poţi, pur şi simplu, identifica cu ajutorul numelui de utilizator.

Îţi poţi folosi profilul personal pentru a alege elementele pe care doreşti să le vezi pe site-ul Volvo, în funcţie de preferinţele tale.

Cum actualizez datele personale?

Anumite site-uri Volvo includ pagini de înregistrare care îţi permit să revezi şi să actualizezi datele personale pe care le-ai oferit. Alte site-uri îţi oferă pur şi simplu opţiunea de a renunţa la calitatea de membru înregistrat. În alte cazuri în care este necesar să corectezi informaţiile oferite anterior unui site Volvo, sunt oferite instrucţiuni în acest sens.

Ce imi puteti spune despre securitatea internetului si a site-urilor?

Internetul nu este un sistem securizat; prin urmare, este recomandat să fii precaut atunci când comunici informaţii personale online.

Informaţiile colectate de către site-urile Volvo sunt stocate în medii sigure, care nu sunt deschise accesului public. În anumite cazuri, cum ar fi comunicarea numerelor cardurilor de credit, informaţiile sunt criptate înainte de procesarea tranzacţiei, cu ajutorul unor tehnologii corespunzătoare de criptare.

Ce optiuni am daca aleg sa ma inregistrez ?

Dacă decizi să te înregistrezi, poţi hotărî dacă doreşti sau nu să fii contactat ulterior de Volvo. Dacă nu doreşti ca Volvo să te contacteze în cazul lansării de noi oferte privind produse, programe, evenimente sau servicii Volvo, poţi selecta opţiunea corespunzătoare.

Aceste oferte îţi pot fi comunicate prin e-mail, poştă, telefon sau prin orice alte mijloace adecvate.

Ce se intampla daca aleg sa nu ma inregistrez?

Dacă decizi să nu te înregistrezi şi să nu oferi informaţii personale, vei putea, în cele mai multe cazuri, utiliza majoritatea site-urilor Volvo. Nu vei putea, însă, accesa paginile rezervate membrilor înregistraţi.

Chiar dacă nu eşti înregistrat, vom colecta informaţii privind modul în care tu ai utilizat site-ul Volvo. Aceste informaţii nu sunt legate de identitatea ta, dar se pot dovedi utile în ceea ce priveşte activităţile de marketing şi îmbunătăţirea serviciilor noastre.

Cand nu are valoare clauza de confidentialitate ?

În plus faţă de comunicarea de informaţii prin intermediul site-urilor Volvo, poţi oferi, de asemenea, informaţii personale prin intermediul sesiunilor chat, e-mailurilor sau forumurilor disponibile pe site-urile Volvo. Clauza de confidenţialitate nu acoperă acest tip de transfer de informaţii. Atunci când comunici informaţii personale în modurile menţionate mai sus, este recomandat să fii precaut.