Primus Auto

Despre noi

Primus Auto este unicul dealer Volvo in Bucuresti, cu doua showroom-uri (cel din Otopeni si cel din Piata Unirii), si cu o experienta de peste 10 ani. Aici puteti gasi o echipa de vanzari profesionista, care va va ajuta sa alegeti si sa configurati masina pe care o doriti, si un service la standardele internationale pe care le presupune marca Volvo.

Volvo reprezintă în lumea business-ului contemporan echilibrul perfect dintre o cultură corporatistă modernă şi tradiţia unor valori fundamentale: siguranţă, calitate şi grija pentru mediul înconjurător. Brandul Volvo a implinit peste 95 de ani de tradiţie a acestor valori si a principiilor bazate pe respect, responsabilitate şi încredere, verificabile la proba timpului.

 

Primus Auto îți oferă ocazia de a avea un Volvo la prețuri accesibile prin
oferta de autoturisme de ocazie Volvo.

Disponibil la dealerul nostru din Bucuresti, programul Volvo Auto Rulate ofera garantia calitatii unei game variate de autoturisme rulate Volvo. Acestea au o vechime de maximum 6 ani, un rulaj de cel mult 150.000 de km, revizii la zi, istoric cunoscut si certificat, sunt foarte bine intretinute si nu au fost implicate in evenimente rutiere majore.

Fiecare autoturism rulat Volvo trece printr-o serie de aproape 200 de puncte de inspectie si verificare iar inlocuirea pieselor, acolo unde este cazul, se face doar cu piese originale.

Garantie
Fiecare autoturism Volvo din parcul nostru de autoturisme rulate se bucura de garantie valabila pentru 12 luni de la data vanzarii fara limita de kilometri.

Buy-back
Personalul nostru din Service Volvo, va efectua o evaluare a masinii dumneavoastra Volvo detinuta in prezent si a pretului de vanzare. Un autoturism nou se poate achizitiona rapid, lasand ca avans autoturismul detinut.